Monday, December 13, 2010

Ada apa dengan 'baby doll'? ;) :)

Salam,
Rasa2nya, semua orang pun sedia maklum, baby doll memang salah satu permainan tradisi budak2.. macam tak lengkap je dunia kanak2 tanpa kehadiran baby doll.. ;p ;p dan baby doll nie pulak jenisnya bermacam2, kalau nak cerita memang dua hari tiga malam pun tak akan habis.. ;p ;p

Tapi, kalau baby alive doll.. pernah dengar ke apa benda nya tu? huhu
Kisahnya pagi tadi masa tengah sibuk berbual2 dengan kawan seofis, sibuklah bercerita tentang ada seorang kawan yang belikan anak dia benda alah nie.. katanya mainan berfizikal baby nie boleh makan, menangis dan gelak2 semua, siap boleh buang2 air sekali gitu.. hebat betul ye teknologi ;p ;p emmm rasanya macam pernah nampak je anak patung yang macam tu dalam iklan kat tv, tapi tak pernah ambil kisah pun.. ;D ;D tapi dalam pada tu sibuk juga lah nak gugel2 tentang anak patung nie dan ini lah hasilnya~~

nie la baby alive doll tu.. huhuhuhuhu

emmm banyaknya fungsi.. ;p ;p ngalahkan budak sebenar pulak :) :)

Emmm comel ke? boleh la.. ;o ;o dah lama rupanya benda nie ada kat malaysia... kat oversea apatah lagi :) :) macam2 design ada, pilih je nak yang 'berdarah' apa ;p ;p tapi kalau tanya pendapat peribadi lebih kepada scary je. sekali imbas macam anak patung dalam cerita child’s play yang chucky tu je, tapi versi perempuan :) :) emmm harap2nya airina dah besar nanti tak adalah berkenan dengan baby doll scary2 macam gini ye sayang, sebab mama memang takkan beli kan kalau nak patung2 menyerupai manusia nie ye nak.. ;p ;p *nangis la guling2 pun, mama akan tetap cakap no! no! no! jugak ;p ;p kalau orang bagi pun mama akan dengan penuh sopan santunnya menolak sebab mama memang takkan benarkan airina main dengan benda2 yang macam nie, okey? ;p ;p *emm kalau dapat Barbie doll mama hantar Barbie tu kat auntie anna untuk buat kek :D :D tapi kalau nak teddy bear tak apa, nak satu mall pun mama boleh usahakan.. hehehe


haa... kalau yang nie baru comel, nak 100 pun mama boleh belikan :) :)

moral of the story~~ mama dia memang teddy bears die hard fan!!! so, no other dolls allowed!!(^_^) muahaha <-- gila kuasa mama airina nie :) :)

(,  ^^)(^_^)(^^  ,)

2 comments:

  1. salam :) :)
    huhuhu comel ke? cam takut je. dah la boleh bunyi2 bagai semua.. heeeeeeee

    ReplyDelete